NAGadeløb 2015

Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne

Skrevet af: Emilie Geldorf, Frederik Lohse, Marco Kræmer og Christian Nielsen

Agoraen kunne knap nok rumme den enorme mængde energi, som 2.U med sit imponerende opvarmningsprogram vækkede i de spændte 3.g”™ere. Højdepunktet for opvarmningen var da man, en smule sensuelt, skulle finde sig en partner i takt til tonerne fra ”Drunk in Love”. Begejstringen var stor, da musklerne efterfølgende skulle strækkes ud til ”Can”™t Feel My Face” - skolens 1100 elever var nu varme og klar til at løbe det tiende NAGadeløb!

Trods morgenens deprimerende tordenvejr, klarede vejret op, og det endte med at blive en solrig dag. De første til at løbe var lærerne, hvorefter 3.g”™erne med deres farverige og kreative udklædning gjorde klar til at sætte i gang. Allerede ved start løb 3.g”™erne i et højt tempo, og de første røde kinder kom til syne. Skoven blev hurtigt fyldt op med en masse energiske elever.

Da de sidste 2.g”™ere skulle skydes af sted, var de hurtigste lærere og 3.g”™ere allerede kommet svedige i mål. Efterhånden som minutterne gik kom flere og flere udmattede elever, fra alle årgange, tilbage.

NAG”™s rektor Niels havde lovet flødeboller til hele skolen, hvis de udfordrende elever Mikkel Kaae-Nielsen 3.u (sluttid: 18:14) og Peter Kampen 2.x (sluttid: 27:33) kunne løbe hurtigere end ham selv. Men igen i år vandt Niels sit væddemål med en tid på 16:40.

Endnu en gang blev NAG mindet om, hvilken succes traditionen NAGadeløb er. Dagen endte ud i at have været en fantastisk fredag med en fremragende stemning - og den blev afsluttet med en mini-café, hvor de udmattede elever velfortjent kunne nyde en kold øl til den dejlige musik og evt. tage en tur i glidebanen.