NAG Talentudvikling

NAG har plads til muligheder.
På NAG lægger vi vægt på at kunne tilbyde vores elever en vifte af talent tilbud, således at alle vores elever med særlige interesser har mulighed for at udvikle deres talent.

NAGademy
NAGademy er Nærum Gymnasiums interne talentprogram for elever med særlig interesse og lyst til fordybelse. Kurser på NAGademy henvender til sig elever på alle årgange, som har talent og lyst til at prøve kræfter med noget ud over det sædvanlige i undervisningen.

Undervisningen på kurserne er produktorienteret, og det forventes at eleven deltager aktivt i undervisningen og med udarbejdelsen af slutproduktet.

Undervisningen inddrager omverden enten i form af udefra kommende foredragsholder/underviser eller virksomheds/institutions-besøg. Eleverne modtager slutteligt et diplom for aktiv deltagelse i kurset.

De seneste semestre har NAGademy bl.a. afholdt Forfatterskolen, Innovation og kunstformidling, Træn Smart - et biotek-idræts forløb - samt Spacelab-programmering og Klimapolitik

Eksterne tilbud
NAG er medlem af Science Talent’s gymnasie netværk, og vi sender elever til Camps og længerevarende forløb, læs om Science Talent her https://sciencetalenter.dk/st/gymnasie

Konkurrencer Hold eller ekelte elever har mulighed for at deltage i diverse konkurrencer, ofte på initiativ af holdets lærer i det relevante fag. NAG har elever der deltager i:
Unge forskere
Forskerspire
Juvenes translatores
OL i naturvidenskabelige fag og matematik
Georg Mohr konkurrencen (Matematik), hvor vi tilbyder Study Group med træning op til konkurrencen
Start Up Academy (i samarbejde med Ung i Rudersdal)
Og andre aktuelle konkurrencer.

Er du nysgerrig og har spørgsmål til talent tilbud, så kontakt talent koordinatorerne Anders Larsen (ALA) og Lisa Tobiesen (TO).

Se nyheder om NAG Talentudvikling til højre her på siden