Biologi på NAG

På NAG har vi tradition for, at alle 1.g”™ere har biologi på C-niveau. En del eleverne vælger efterfølgende at opgradere til biolog på B-niveau. Desuden er der på hver årgang 1 Biologi A hold samt 1-2 Bioteknologi A hold, som indgår i studieretninger.

Biologi er begunstiget med en overordentlig stor og fuldt opdateret materiale- og udstyrssamling, der gør det muligt at lave avancerede forsøg inden for biologi og bioteknologi ”“ f.eks. dataopsamling i nærliggende økosystemer, avancerede genteknologiske eksperimenter som at klone sekvenser og overflytte disse til en anden art, fysiologiske tests , analyse af fedt i fødevarer og meget mere.

NAG's lokaler er store, lyse og veludstyrede ”“ både klasserummene og laboratorierne. Desuden er vi så heldige at have en eksotisk vinterhave.

Skolens placering, tæt ved både å, skov og havet, gør det oplagt med feltture og ekskursioner for NAG's biologi- og bioteknologihold.

Biologifaggruppens 10 lærere lægger stor vægt på hele tiden at være opdaterede og deltager løbende i kurser, ligesom vi på NAG udbyder efteruddannelseskurser for andre biologikolleger.

I nyhedsoversigten til højre her på siden kan du se, hvad vi laver i faget på NAG

Læreplan for Biologi HER

Oops, an error occurred! Code: 2023120514243240aef26b