Idræt på NAG

På NAG har vi nogle rigtig gode idrætsfaciliteter

Vi har en stor boldhal med klatrevæg på den ene endevæg. Vi har adgang til Rundforbi Stadion med mange fodboldbaner og atletikstadion. Der udover har vi en udendørs kombibane og et styrketræningslokale, som I også kan bruge uden for undervisningen

På NAG er der idræt med plads til alle

Vi har obligatorisk undervisning med tre lærere til to klasser, studieretning med idræt biologi og matematik samt idræt som frit valgfag. Ud over den almindelige undervisning har vi frisport to gange om ugen med mulighed for at dyrke mange forskellige idrætter under hyggelige former. Vi deltager også i diverse gymnasiestævner; Volley, Basket, Fodbold, Håndbold, Ultimate, Atletik, Badminton.

På NAG er der bl.a. følgende centrale aktiviteter

Vi har mange gode idrætstraditioner på NAG:  Hvert år afvikles der NAGadeløb, et festligt 5 km. motionsløb for hele skolen. NAGnatten er et helnatsarrangement, hvor der naturligvis også er mulighed for at dyrke idræt. Aktivitetsdagen er også en tilbagevendende begivenhed, hvor der er mulighed for at dyste på tværs af klasserne. Af andre aktiviteter kan nævnes performanceforløbet i 2.g, træningsprojektet i 3.g og 3.g B-niveau skiekskursionen til Norge.

I nyhedsoversigten til højre her på siden kan du se, hvad vi laver i faget på NAG

Læreplan for Idræt HER

Oops, an error occurred! Code: 202310042213481c13ad07