Velkommen til Nærum Gymnasium

På NAG skaber vi i fællesskab rammerne for læring og udfoldelse med udgangspunkt i skolens bærende værdier: ’Højt til loftet’, ’Lærelyst og udvikling’ samt ’Fællesskab og ansvar’. Vi glæder os hver dag til at skabe en skole, der stræber efter at leve op til de værdier.

Vi tilbyder de bedste rammer for den læring, der er vores kerneydelse. Samtidig er det vores erfaring, at læring og trivsel går hånd i hånd. Derfor omfatter livet på skolen andet og mere end undervisningen. På NAG handler det også om kammeratskab, fælles oplevelser, kreative udfoldelser, sport og engagement i de mange aktiviteter, der foregår på en levende og nysgerrig skole. Vi tror på, at man skaber de bedste resultater ved at kombinere glæden ved faglig fordybelse og læring med social trivsel og engagement.

Nærum Gymnasium er født som en udviklingsorienteret skole, og det er en helt central del af skolens DNA at prioritere didaktisk udvikling højt. Denne prioritering har som mål at leve op til NAG’s eksistensberettigelse: at udfordre eleverne fagligt og personligt og at sikre dem et givende skoleforløb med et højt udbytte. Vi skal ruste og danne vores elever til at være reflekterede medskabere af fremtidens samfund.

Så hvad enten du er elev, kommende elev, forælder eller kommende ansat: rigtig hjertelig velkommen til en skole med ambitioner, højt humør og plads til dine muligheder.

Niels Hjølund Pedersen, rektor