Science Dag på NAG

Billede i galleri. Klik for at åbne

Nysgerrighed og fordybelse i Agoraen på NAG

Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne

NAG havde fredag d. 26. september besøg af ca. 400 elever fra Folkeskoler i Rudersdal Kommune. Klar stod 200 naturvidenskabelige NAG-elever med en række præsentationer, forsøg og konkurrencer baseret på deres daglige undervisning i de naturvidenskabelige fag.

Dagen var et samarbejde med Rudersdal Kommune som Science Kommune og de lokale Folkeskoler med henblik på at skabe interesse og fordybelse i de naturvidenskabelige fag.

"Det er et fantastisk engagement fra NAG´s elever med at løfte naturvidenskab op på et plan så områdets folkeskoler forstår, hvad der sker når biologi, kemi, naturgeografi, fysik og bioteknologi svinger," fortæller NAG-underviser Helle Jarden, der stod i spidsen for dagens livlige begivenheder.

Et par Instagram #nag14 fra dagen:

<iframe src="//instagram.com/p/tZgl07uDs1/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true"></iframe>

 

<iframe src="//instagram.com/p/tZoUwTpBqM/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true"></iframe>

Meddelelser:

   Skolen har sommerlukket
   fra onsdag d. 3. juli kl. 12
   til torsdag d. 8 august kl. 8

   1. skoledag 1.g onsdag d. 14. august kl. 10
   2. og 3. g møder kl. 10:45


   Studieretningshæfte 2024

   Ferieplan 2024/25

   Optagelse på NAG

   Adgangskrav

   Studievejledningen

   NAG på Facebook

   NAG på Instagram

   NAG på TikTok