Pigeholdet er bare seje

Billede i galleri. Klik for at åbne

Forleden deltog NAG´s pigehold i fodbold i den årlige turning på Rundforbi mellem 10 nordsjællandske gymnasier.  På holdet var bl.a. Line Gydesen fra 3.k, som har været på NAG-holdet hvert år:

"Det var min sidste omgang skolefodbold, da jeg går i 3.g. Det var lidt vemodigt, da det virkelig er en dag, jeg ser frem til, hver gang udtagelserne har fundet sted," fortalte Line om dagen. "At spille fodbold en hel dag, lære en masse nye piger at kende på tværs af årgangene og generelt bare få grinet og hygget, gør dagen helt specielt".

Holdet spillede på dagen fem kampe, hvoraf pigerne vandt to - herunder over Aurehøj - tabte to - herunder til Virum - og spillede én uafgjort. Holdet sluttede på en samlet 4. plads, hvilket trænerne Claus Nexøe og Christian Simmons var ganske godt tilfreds med. Niveauet er dog ikke ifølge Line det væsentligste ved at spille bold:

"Alle der holder af fodbold, meld jer til det næste år! Pyt med niveauet - alle er velkommen. I vil bestemt ikke fortryde at bruge dagen i boldens tegn," sagde Line på sin sidste spilledag for NAG's pigehold i fodbold.