Årets film-vindere kåret!

Billede i galleri. Klik for at åbne

Den 25.1.18 kulminerede de sidste tre ugers hårde arbejde både foran og bag ved lommefilmkameraet, og de to festivaler løb af stablen for fulde huse. Stemningen var høj, værtinderne festklædt, og salen fuld af forventning, da de 3-minutters film blev vist for alle NAGs 1gere.

Årets lommefilm havde fået mange former og farver, men fælles for dem alle var temaet EN BEGYNDELSE. Til begge festivaler var det tyske film, der løb med den endelige sejr, og ud over æren vandt grupperne også biografbilletter og naturligvis en Oscar.

På grund af festivalens størrelse er den delt op i to vinderhold. Vinderhold 1 (billedet foroven) bestod af Claus, Oliver, Emil, Sille & Sara og vinderhold 2 bestod af Magnus, Pelle, Migle, Patrik og Sally.

De to vinderfilm kan ses herunder:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5xWLeHE3yFk?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QhQuAJvs-1I?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>