Fanny og Mathilde opsøger virkeligheden

Billede i galleri. Klik for at åbne

Fanny og Mathilde til Startup Academy

Fanny Pingel og Mathilde Persson fra valgfaget innovation får masser af input, inspiration og sparring som en del af et kursus-forløb for unge iværksættere.

Sammen med andre elever deltager de i et Startup Academy arrangeret af Ung I Rudersdal i samarbejde med NAG og Birkerød Gymnasium. Hver mandag deltager de kl. 16-18.30 i akademiets aktiviteter i konferencefaciliteterne på Living Suites, det nye lejlighedshotel i Nærum lige om hjørnet fra NAG.

Hver mandag har akademiet besøg af enten en kendt iværksætter eller folk med særlig relevant erfaring inden for forretningsmodeller, ledelse, sociale medier og finansiering. På den måde får deltagerne input fra alle iværksætter-vinkler og meget forskellige sparringsmuligheder på deres egne opstartsprojekter.

Fanny og Mathildes innovative projekt går ud på udviklingen af et bæredygtigt net, som for tiden bruges meget af især unge mennesker til at bære rundt på alt muligt fra madvarer til computere. De forskellige projekter skal til sidst pitches og præsenteres ved en særlig lejlighed i Ellipsen på NAG mandag d. 22. 10. kl. 16-19 med udsigt til en præmie i form af et videre mentor-forløb hos en kendt iværksætter. Men for Fanny og  Mathilde gælder det slet ikke om at vinde. Det drejer sig om noget helt andet.

”De mennesker, vi møder, kommer ude fra virkeligheden. Det er vildt spændende og inspirerende,” fortæller Mathilde om sin oplevelse af forløbet. ”På den måde kan jeg få en fornemmelse af fremtiden, virkeligheden”.

Fanny er meget enig og synes også, at hun kan relatere hendes erfaringer fra Startup Academy til hendes daglige skoledag: ”Jeg lærer virkeligt at kunne præsentere noget, åbne op for mit arbejde og fange folks opmærksomhed,” siger hun. ”Det har jeg også brug for at kunne i mine fag her på skolen”.