Global medicinalgigant indgår samarbejde med NAG. Se video-indslag fra TV-Lorry

Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne

Kort før jul kunne det danske medicinalmedie MedWatch.dk breake en helt usædvanlig historie i den danske gymnasieverden. Ét af verdens største medicinalfirmaer. Bristol-Myers Squibb, med nordisk hovedsæde i Lyngby, har valgt at stille uvurderlige ressourcer til rådighed for én af NAG's naturvidenskabelige studieretninger med speciale i bioteknologi.

Adm. Direktør i Bristol-Myers Squibb Danmark, Anders Thelborg, siger til MedWatch.dk om initiativet, at BMS har "forpligtiget sig til at levere undervisning til eleverne, samt data og casemateriale til underviserne. Så det afsætter vi pæne ressourcer til. Desuden prioriterer vi at sikre eleverne nogle spændende oplevelser i BMS-regi og med nogle af vores andre partnere.

Nærum Gymnasium ligger midt i et område, der ikke helt tilfældigt er blevet kaldt Medicon Valley, hvorfor rektor Niels Hjølund Pedersen udtaler til MedWatch.dk, at samarbejdet er helt oplagt: 

"Mange forældre er beskæftigede i sektoren, og mange virksomheder og uddannelsesinstitutioner i vores umiddelbare nærhed har det som deres kerne. Derfor er det helt naturligt for os at koble gymnasiets faglighed og dannelse til virkeligheden."

Udover Bristol-Myers Squibb og NAG omfatter samarbejdet også så markante samarbejdspartnere som Det sundhedsvidenskabelig Fakultet ved Københavns Universitet og Fonden for Entreprenørskab.

Læs hele historien på MedWatch.dk HER

Se videoindslag fra TV-Lorry:

<iframe allowfullscreen frameborder="0" height="360" src="https://cdnapisec.kaltura.com/p/2045321/sp/204532100/embedIframeJs/uiconf_id/32599501/partner_id/2045321?iframeembed=true&amp;playerId=videoplayer-id-2&amp;entry_id=1_xz1t3fca&amp;flashvars[streamerType]=auto" width="640"></iframe>