NAG bygger på uddelegeret ledelse

Billede i galleri. Klik for at åbne

Annette Weiss Garne kan godt lide, at der sker noget. Helst noget nyt. Og det gør der hele tiden på NAG, synes hun. Derfor står hun heller ikke selv stille. Ud over en fuldtidsstilling i fransk og dansk er hun begyndt på en toårig Master i gymnasiepædagogik på Syddansk Universitet med speciale i ledelse. Efteruddannelsen er en del af Annettes udviklingsplan, som på NAG løbende aftales på de årlige udviklingssamtaler med ledelsen.

Som koordinator for NAG”™s internationaliseringsstrategi udfylder Annette til dagligt en stabsfunktion på NAG, hvilket betyder, at hun på området er i besiddelse af en uddelegeret kompetence. Her kommer Master-uddannelsen til anvendelse. ”Uddannelsens indhold giver mig et godt indblik i, hvordan en organisationsstruktur som NAG”™s er med til at skabe betingelserne for fremdrift og udvikling. Jeg får virkelig nogle værktøjer, der understøtter en sammenhæng mellem strategi og hverdag”, fortæller Annette om sit udbytte fra de mange timers studier, to-dages seminarer og med eksamen efter hvert semester.

Annette har to teenage-døtre og en travl karrieremand derhjemme. Hvordan får man det hele til at hænge sammen? Opskriften er ifølge Annette et spørgsmål om prioritering: ”Selvfølgelig kræver det, at jeg prioriterer mit liv, men så er det heller ikke værre”, svarer hun. ”Min mand arbejder hjemme, mine døtre laver lektier ”“ alle arbejder hjemme. Og i øvrigt synes mine to piger, at det er rart at have en mor, der er glad og tilfreds med sit arbejde”.