Musikturen 2011

Billede i galleri. Klik for at åbne

Mandag morgen klokken 8.30 stod 68 elever klar til at køre i bus til Slagelse for at komme tættere på musikken og hinanden.
Op i bussen og af sted. For 2.'erne var det første gang , de fik lov til at samarbejde med alle de andre musikelever på Nærum Gymnasium. Så det var af naturlige årsager at kroppene var spændte.

Da vi alle ankom til feriestedet gik det hurtigt for sig. Pigerne blev vist ind i spisesalen hvor alle bordene skulle flyttes, så der var plads til have næsten 70 elever siddende.
Drengene fik lov til at bære alle musik instrumenterne ind i forskellige rum, som senere blev brugt som øvelokaler for de enkelte bands der ønskede at optræde tirsdag aften.

Efter meget kort tid blev vi alle vist ind i det som forhen var spisesalen. De fire musiklærer som var med på turen havde hver i sær taget et nummer med som vi alle skulle lære og optræde med torsdag morgen til den koncert der ville finde sted i skoleårets første fællesmodul.
Sangene som vores musiklærere havde valgt, var meget forskellige, hvilket gjorde det sjovere at synge dem. Der blev sunget i flere timer, og da den første pause fandt sted, gik der ikke lang tid før ventelisten til øvelokalerne var fyldt ud.

Der var ikke stille længe af gangen på turen, når der ikke blev sunget fællesnumre i den store spisesal, blev der flittigt øvet ude i øvelokalerne, eller spillet fodbold ude på den store græsplæne. Tirsdagen aften fik alle de bands der havde øvet som sindssyge lov til at vise hvad de hemmelighedsfuldt har øvet sig på. Det var en super fed koncert, og alle bandsene gav den gas, og viste deres talenter.

Det var en koncert med knald på, og alle var vilde efter at være nogle af de få som ville få lov til at optræde til torsdagens koncert på gymnasiet. Efter koncerten fik alle lov til at give den gas på dansegulvet da der blev skruet op for en fed fest. Lærerne var med i starten, men der gik ikke længe før de forsvandt. Alle os musikelever gav den gas, og havde det fedt. Dog havde vi glemt, at vi morgenen efter skulle tideligt op og synge, aftenen inden da vi havde vores egen koncert, lød det super godt. Der var rigtig stor forskel på koncert aftenen og onsdag morgen. Mange var trætte, og stemmerne var slidte.
Der blev sunget så godt der nu kunne, men der var lang vej til den koncert der skulle byde alle 1.G'erne velkommen.
Turen hjem var lang, men der var næsten helt stille i bussen. Det var nu vi kunne indhente de tabte timers søvn. Torsdag morgen kom, og vi var alle super spændte, der var mange ting der kunne gå galt, men vi startede dagen med opvarmning af både krop og stemmer.
Hele agoraen var fyldt med spændte øjne, hvordan lyder skolens musik? Det var nok mest de nyankommne musik elever der glædet sig til at høre hvad de måske også kom til at arbejde med. Men alle så ud til at nyde både fælles- og solonumre. Alt i alt var musikturen og koncerten en super fed start på det nye skoleår.