Legally Blonde: NAG Musical for fuld drøn

Billede i galleri. Klik for at åbne

Musicalens deltagere efter premierens fortjente bifald - se flere billeder i linket

Efter premieren d. 1. november kører årets musical Legally Blonde (da: Blondinens Hævn) hele ugen i Agoraen.

I alt er næsten 100 elever involveret, ikke bare som skuespillere og dansere på scenen, men med alt fra musik, kor, lys, scenografi og alt tænkeligt bag scenen. Den enkelte forestilling er kun toppen af isbjeget med dage, timer og atter timer af auditions, forberedelser, øvelser, prøver, tålmodighed, sved og tårer. At sætte en musical op er noget af det mest intense, krævende og lærerige for både den enkelte og for fællesskabet.

Musicalen sætter sit evige præg ikke bare på publikum, men ikke mindst på de udøvende deltagere. Når man bladrer forestillingens billeder gennem, kan man se, hvordan begejstringen skinner igennem.

Link: Se billeder fra årets Musical på NAG HER

Synopsis: Elle Woods er en af sin skoles smukkeste piger, kæreste med en de mest eftertragtede fyre – og blondine. Det eneste der kunne gøre hende mere lykkelig, var at blive fru Warner Huntington III. Warner har imidlertid planer om at studere på Harvard og siden blive senator, og så må han gifte sig med "en Jackie, ikke en Marilyn". Bye, bye Elle. Det vil Elle ikke finde sig i. Hun følger efter Warner fast besluttet på at bevise, at hun har andet mellem ørerne end varm luft.

<iframe allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen="true" frameborder="0" height="709" scrolling="no" src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFotoudvalget%2Fposts%2Fpfbid02grap39oQQSpYVB5puj4Rgv3c4P2Zfp3wZ8iosNPdpv5MMVq8obwPvV6Xo2GB1Wc4l&amp;show_text=true&amp;width=500" style="border:none;overflow:hidden" width="500"></iframe>