NAG-lærere laver undervisningsvideoer rundt omkring i Europa

Billede i galleri. Klik for at åbne

Underviser Claus Bentzen (tv) og Merete Bagger (th) med tidligere elev Frederik Burhøj Jerris foran Sorbonne Universitet, Paris

Claus Bentzen og Merete Bagger Madsen fra NAG interviewede bl.a. talspersonen for Fridays for Future France, lederen af ligestillingsbevægelsen #JamaisSansElles og en række unge franskmænd, heriblandt gymnasieelever fra Lycée Montaigne.

Turen bød også på et meget glædeligt gensyn med en tidligere NAG-elev, Frederik Burhøj Jerris, der havde sørget for kontakten til det parisiske gymnasium. Efter at have læst sin bachelor på Cambridge University i England læser Frederik nu politiske og antropologiske studier på det prestigefyldte franske universitet Sciences Po. Det var meget spændende at høre om Frederiks studier og liv i Paris og dejligt at opleve et eksempel på, hvad sprogundervisning kan føre med sig.

Sprogprojektet om de to verdensmål er et samarbejde mellem Mellemfolkeligt Samvirke, produktionsselskabet Travers Media, Det nationale center for fremmedsprog (NCFF) og seks sproglærere fra hele landet, heriblandt fransklærerne Claus Bentzen og Merete Bagger Madsen fra NAG.