Sund Skole i gaderne

Billede i galleri. Klik for at åbne

Hvert år samles alle eleverne på Nærum Gymnasium en fredag i skoleårets begyndelse om et fælles mål. I løbet af formiddagen har alle elever fået udleveret en kuvert indeholdende et løbsnummer og en chip til skoen. Chippen er med til at sikre at eleverne ikke snyder, samt at tiderne bliver registreret rigtigt, de skal nemlig passere flere checkpoints på ruten, der registrer når chippen passerer hen over.

Kl. 13.00 sendes lærere og sponsorer over start. De indleder løbet, men bliver skarpt efterfulgt af den første 3.G klasse som løber af sted kl. 13.02. De er i farverige kostumer og der bliver indbyrdes mellem de 12 3.G klasser kæmpet om den bedste og mest fantasifulde udklædning, da der for første gang i år er indført en ny tradition ”“ 3.G trofæet.
Som alle klasserne bliver sendt af sted fyldes gaderne i Nærum mere og mere. Mange er kun 1. og 2. G”™ere og løber i deres normale idrætstøj, men 3.G”™ernes kostumer ses stadig over det hele. Stemningen er i top og de fleste bærer et smil på deres læber. Endnu engang har NAGadeløb været en stor succes.
Tekst: Rikke Hesse 3.Z

Se Christine Sofie Hanberg's (3.a) video herunder: