NAG i samarbejde med GivBlod.dk

Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne

Region Hovedstaden søger unge - og især mandlige unge - bloddonorer. NAG har Almen Studieforberedelse med Innovation på skemaet. Opskriften på et perfect match ifølge NAG's AT-koordinator Dres Poulsen og Tina Voigt fra GivBlod.

"Vi har været i kontakt med GivBlod siden november om denne dag," fortæller Dres  Poulsen. "AT med Innovation er en valgmulighed ved den obligatoriske eksamen i 3.g, så vi ville gerne give 1.g'erne muligheden for at have en konkret opgave med en konkret samarbejdspartner."

De to fag, der skal spille sammen i dette AT-forløb er biologi og de kunstneriske fag, dvs. billedkunst, film, musik og drama. De mange 1.g'ere fylder derfor Agoraen med kreative bud på, hvordan man kan appellere til potentielle unge mandlige bloddonorer. Der er videoer, plancher, hjemmesider, spil og lege bakket op med solide biologiske argumenter og indsigt. Og GivBlod-folkene fra Region Hovedstaden går begejstrede med pen, blok og kamera fra stand til stand i Agoraen.

"Det ville tage vores kontor i GivBlod ca. 18 måneder at ryste alle disse kreative ideer ud af ærmet," vurderer Tine Voigt fra Region Hovedstadens GivBlod. Sammen med tre andre medarbejdere fra GivBlod suger hun til sig med henblik på evt. videre anvendelse. "Nogle af disse ting kan vi bruge direkte i vores kampagne, andre ideer vil vi få professionelle folk til at udvikle," siger Tine Voigt.

Se mere på Facebook siden for GivBlod HER

Meddelelser:

   Skolen har sommerlukket
   fra onsdag d. 3. juli kl. 12
   til torsdag d. 8 august kl. 8

   1. skoledag 1.g onsdag d. 14. august kl. 10
   2. og 3. g møder kl. 10:45


   Studieretningshæfte 2024

   Ferieplan 2024/25

   Optagelse på NAG

   Adgangskrav

   Studievejledningen

   NAG på Facebook

   NAG på Instagram

   NAG på TikTok