Studievejledningen i Grundforløbet

Billede i galleri. Klik for at åbne

Sanne, Dorthe og Kristine fra Studievejledningen i Ellipsen

Studievejlederne på NAG har ekstraordinært travlt i denne tid umiddelbart efter skolestart og ind i Grundforløbet med 1.'gerne.

Tirsdag d. 3. september skal 1.g'erne vælge, hvilke studieretningspræsentationer de vil følge i Grundforløbet som optakt til deres endelige valg af studieretning.

I dagene fra d. 12. september til d. 16. september møder eleverne deres forskellige studieretningspræsentationer. Onsdag d. 2. oktober skal eleverne så vælge deres endelige studieretning med start fra d. 1. november.

Og det er her Studievejledningen for alvor kommer på banen. I perioden mellem d. 16. september og 2. oktober har Studievejledningen individuelle samtaler med samtlige 1.g'ere om deres overvejelser af endeligt valg af studieretning.

En vigtigt håndsrækning til forældre i denne proces er forældreaftenen d. 25. september kl. 19.00, hvor Studievejledningen vil være til stede.

Udover disse planlagte aktiviteter fra Studievejledningen er man altid som elev eller forældre velkommen til at henvende sig individuelt. Studievejledningen har hjemme i Ellipsen.

Læs mere om Studievejledningen HER