3.g karrierespørgsmål: Hvad kan jeg blive til? Dagens svar: Medansvarlig!

Billede i galleri. Klik for at åbne

Tidligere Direktør for Novo Nordisk og Bestyrelsesformand for Det kongelige Teater, Mads Øvlisen, gav 3.g'erne gode karrierråd til deres fremtidige virke

Hvad kan jeg blive? - er ofte det traditionelle spørgsmål, når man som ung skal skue mod fremtiden og tage valg for sin fremtid. Det ville tidligere direktør for Novo Nordisk og bestyrelsesformand for Det kongelige Teater, Mads Øvlisen, gerne give sine egne og personlige perspektiver på i et foredrag til alle 3.g'ere på NAG.

Med omfattende referencer til sit eget liv i almindelighed og sine mange erfaringer i toppen af dansk erhvervs- og kulturliv i særdeleshed kunne Mads Øvlisen fortælle om vigtigheden af, at man som individ i sit karriereliv ser ud over sin egen næsetip. At man bestræber sig på at lære sig selv at så godt at kende, at man kan indgå i større sammenhænge.

Mads Øvlisen kunne berette om mange eksempler fra sin egen karriere, hvor netop socialt ansvar - snarere end umiddelbar personlig gevinst - har haft uvurderlig værdi dels for hans personlige livskvalitet og dels for mange andres ve og vel.

Agoraen på NAG er stor, der er højt til loftet - en af NAG's kernværdier. Rummet får på en eller anden måde det bedste ud af dets fordragsholdere. Niels Øvlisen levede med sine omfattende erfaringer og menneskelige perspektiver til karrierevalg til fulde op til NAG's værdier og Agoraens indretning.