NAGademy 2024/25 er på gaden

Billede i galleri. Klik for at åbne

Vores interne talentprogram hedder NAGademy. Tilbuddene i NAGademy henvender sig til alle elever på alle årgange. Det eneste krav er, at du skal have lyst til at prøve kræfter med nogle spændende emner, der ligger ud over den almindelige undervisning.

I de enkelte forløb møder du andre elever fra NAG, der har samme interesse eller talent. Underviserne tilrettelægger kurserne, så de er produktorienterede og ofte inddrages eksterne eksperter eller der indgår ekskursioner i kurserne.

Alle tilbud i denne folder annonceres særskilt på Lectio, hvor tid, sted, omfang og tilmeldingsprocedure vil fremgå. Du er naturligvis allerede nu velkommen til at spørge, hvis du er nysgerrig. Som noget nyt i dette skoleår udbydes et kursus i Cambridge engelsk, der afsluttes med en prøve.

En bestået prøve i engelsk på dette niveau er ofte en del af adgangskravene til universiteter i udlandet. Læs mere inde i folderen. På sidste side i denne folder kan du se en kort præsentation af de eksterne talentindsatser, som man kan blive en del af

Du kan finde NAGademy folderen HER