Masterclass på forkant

Nicolaj fra 9. klasse på Trørødskolen er vild med samfundsfag...og Nærum Gymnasium. Derfor tøvede han ikke et sekund, da hans lærer fortalte ham om tilbuddet om en masterclass i samfundsfag på NAG.

"Det er noget helt andet, et helt andet niveau, et helt andet lærer-engagement i faget. Det er knaldspændende", fortæller han om det forløb i samfundsfag, som han følger her op til jul. Og efter nytår hopper han over på NAG's masterclass i matematik.

"Jeg kan måske komme op til eksamen i samfundsfag til sommer. Det håber jeg meget på", siger Nicolaj, der desuden synes, det er så fedt at være en del af hverdagen på NAG, og som ikke er spor i tvivl om hans første gymnasie-prioritet efter sin afgangseksamen.

Masterclass-undervisnngen for Folkeskoleelever tilrettelægges og udføres af NAG's egne undervisere og foregår i tidsrummet 14.30-16.00 hveranden torsdag.

Forløbet i samfundsfag er i bogstaveligste forstand en masterclass, fortæller underviser Jacob Sølgaard. "Vi beskæftiger os med Danmark og international politik, dvs. handelskrige med Trump og Kina, Ruslands nye rolle og den aktuelle situation i Aktis, hvor Danmark pludselig er kommet i vælten. Skal vi lave en masterclass for disse unge elever, kan vi lige så godt være helt på forkant."

Du kan læse mere om Masterclass på NAG HER