Pigefodbold på A-niveau

Billede i galleri. Klik for at åbne

Træner Claus Nexøe med NAG's seje fodboldpiger

Af Line og Isabella, 3.i

Den første kamp mod Helsingør var hurtig overstået, da pigerne straks med en offensiv taktik gik til angreb. Bolden susede omkring ørene på Helsingørs fortabte målmand, og sejren var sikkert i hus, 10-3.
Nærum fik dog en helt anden modstand, da de mødte de veloplagte Ordrup-piger. Ordrup lagde hårdt ud, hvilket fik Nærum til at vågne helt op og kæmpe for sejren. Der var hård kamp til stregen, og det fik Nærum til at søge til den defensive taktik. Ordrup fik dog scoret ét heldigt mål og kampen endte 1-0.
Nærum gik dog videre til semifinalen imod Espergærde. Kampen var fuld af spænding og skud på mål. Nærum var dog lige det bedre, da bolden blev placeret sikkert i modstandernes mål. Det gav Nærum en 1-0 sejr, der gav dem pladsen i finalen, som blev alt andet end kedelig!

Begge hold var stærkt indstillet på at rive en sejr i hus, da finalen mellem Nærum og Ordrup Gymnasium blev fløjtet i gang på Rundforbi Stadion. Trods den tætte kamp, og mange flotte redninger fra hjemmeholdets målmand, Anne-Sophie Gamst Erichsen, bringer udeholdet sig i slutningen af 1. halvleg foran med et hårdt skud på mål.
2. halvleg fløjtes i gang. Ordrup Gymnasium kæmper en hed kamp for at fastholde deres 1-0 føring, mens Nærum Gymnasium kæmper som aldrig før for en udligning af kampen. Kort inden kampen fløjtes af, bliver der begået et frispark mod Nærum Gymnasium. Isabella Romani ser her sit snit til at udligne kampen med en 1-1 stilling, og fører hermed begge hold ud i en straffesparkskonkurrence. Nærum Gymnasium lægger ud med et spark på stolpen, som desværre går hen og bliver til Ordsup's store fordel. Ordrup forlader Rundforbi stadion med fem fuldtræffere, og dermed et slutresultat på 5-4.