Spektakulær fodboldfinale i Agoraen

Billede i galleri. Klik for at åbne

3.i vinderholdet 2014: Alexander, Andreas, Rasmus, Martin, Christopher, Casper og Frederik

Selv efter 10 år fortsætter eleverne med at sætte deres unikke aftryk på NAG. Denne gang var det finalen i NAG's Capo del Diego mellem 1.i (pink trøjer) og 3.i (røde trøjer). De to hold havde først kæmpet sig igennem mange indledende kampe, før de kunne baske sig i en stemning, der var Colosseum værdig.

Næsten hver dag har der i spisepausen været velbesøgte kampe i idrætshallen, hvor 22 hold har deltaget i turneringen siden januar. Finalen blev så spillet i en spisepause i Agoraen. Det var en spektakulær begivenhed og første gang Agoraen er blevet brugt på den måde. Turneringen og finalen er blevet planlagt og gennemført af elevernes traditionsudvalg, der trods navnet er nyskabende til glæde for alle på NAG.

Efter et jævnbyrdigt 0-0 i den ordinære spilletid måtte de to hold ud i en kort nervepirrende straffesparkskonkurrence, som 3.i. vandt 4-3. Den afgørende kasse blev placeret af  Rasmus Wærge Ringgård fra 3.i