NAGademy har en udfordring til dig

Billede i galleri. Klik for at åbne

Foto er Trinity College, Dublin universitet

NAGademy er Nærum Gymnasiums interne talentprogram for elever med særlig interesse og lyst til fordybelse. Kurser på NAGademy henvender til sig elever på alle årgange, som har talent og lyst til at prøve kræfter med noget ud over det sædvanlige i undervisningen.

Her er nogle korte eksempler:

Aktieinvestering. På kurset ser vi bl.a. på, hvad en aktie rent faktisk er og på,  hvordan vi kan give et bud på, hvad den fundamentalt set er værd. Der vil også være mulighed for aktiespil.

Forfatterskolen. Skriv løs og læs vildt – vil du være bedre til at skrive og vil du være bedre til at læse så kom med på vores egen forfatterskole.

Kommunalvalget 2021. Kommunalvalgkampen 21 blev i høj grad digital - det efterlod en række borgmestre uden borgmesterkæder. Synes du politik og politisk kommunikation er spændende? 

Fremtidens brændstof. Tænker du over, hvor vores energi til hjemmet, bilen, pc'en skal  komme fra i fremtiden? Så er dette kursus helt sikkert noget for dig.

Tysk virksomhedskultur. På kurset lærer du bl.a. om dansk–tyske handelsforbindelser og om interkulturel virksomhedskultur.

Der udstedes rektor-diplomer for et gennemført kursus.

Se mere om NAG Talentudvikling HER