Hanne og NAG's globaliseringsstrategi

Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne

Hanne Ziemelis har undervist på NAG siden august 2004, og der er bud efter hende. Med undervisning i samfundsfag, erhvervsøkonomi, naturgeografi og kinesiske områdestudier er hun noget af en faglig blæksprutte.
Oven i fuldtidsstillingen på NAG er hun ved at tage en to-årig Master-uddannelse i globalisering og integration på Syddansk Universitet. Lige nu er hun ved at tage tilløb til den afsluttende afhandling på ca. 50 sider om integrationens påvirkning af velfærdsstaten. Uddannelsen er betalt af NAG som en del af Hannes personlige efteruddannelsesprojekt og medarbejderudvikling og helt i tråd med skolens globale strategi.

"Jeg holder af at læse, og det er fantastisk at få nyt input udefra på områder, der giver mig et betragteligt løft i alle mine fag", svarer Hanne på spørgsmålet om, hvorfor det lige skulle være en Master med dét indhold. Studiet kræver en weekend om måneden væk hjemmefra og en del studietid efter arbejde. Hanne har voksne børn, så opbakningen på hjemmefronten er i orden. "Og jeg vasker da op en gang imellem", spøger hun, men lægger ikke skjul på, at det nogen gange trækker tænder ud.

Ud over at opkvalificere Hanne Ziemelis som underviser har hun  - og NAG - fået en særlig bonus med fra studiet: "Jeg har mødt mange spændende mennesker fra andre brancher, som har givet mig nogle nye perspektiver på tilværelsen. Dem tager jeg med mig i mit arbejde og min undervisning", fortæller hun.

Billedet forneden er fra Master studieturen til Iran