NAGadeløb 2019

Rektor Niels Hjølund Pedersen i midten med sine 30 udfordrere omkring sig

NAGadeløbet - 5 km rundt i Nærum - er et samlingspunkt for både det store og de små fællesskaber på NAG. Det er dagen, hvor alle løber sammen klassevis samtidig med der er konkurrencer på kryds og tværs, officielle såvel som uofficielle.

I nogle år har det gjaldt om at kunne slå rektors tid. Det lykkedes sidste år, da Albert Frydensberg slog rektor med 7 sekunder på målstregen. Det kostede rektor 1200 flødeboller. Klog af erfaring og i erkendelse af, at alderen så småt måske begynder at vise sig, var der i år lavet lidt om på den officielle konkurrence. Hvis mere end 25 elever (og ansatte) kunne løbe distancen under 20 minutter, ville det udløse flødeboller til hele skolen. Samtidig opfordrede han de hurtige til at løbe samtidigt med ham. I år gik det derfor ikke ud på at løbe mod rektor, men med rektor.

Ca. 30 elever stillede til start direkte med rektor, men i alt lykkedes det kun 14 elever at komme under de 20 minutter. Så ingen flødeboller i år, men masser af sjov og ballade, bevægelse og samvær. 

Albert Frydensberg løb igen i bedste tid med 17:01. Denne gang 45 sekunder foran den nu et år ældre rektor, der blev nr. 2 i tiden 17:46. Bedste pige blev Emilie Thomsen i tiden 19:13

Se mere på Frederiksborg Amts Avis HER