NAG Talent årgang 2011

Hvert år giver NAG fem 1.g elever mulighed for at supplere deres 3-årige STX-forløb med aktiviteter på Akademiet for Talentfulde Unge. Hvis man føler overskud og er ambitiøs skriver man en motiveret ansøgning, og så udvælger NAG's to talentkoordinatorer, Marianne Bjerregaard og Ida Friis, blandt ansøgerne. Blandt årets udvalgte er Sofie-Amalie Torp Dideriksen fra 1.x og Thor Valentin Aakjær Nielsen Olesen 1.y. Og de glæder sig begge til at komme i gang.

"Jeg vil gerne investere ekstra tid og en ekstra indsats for at blive udfordret og især udvikle nogle generelle arbejdsrelatrede kompetencer", siger Sofie-Amalie om hendes forventninger til Akademiet. "Det har været mit ønske at møde nogle andre med det samme ambitionsniveau som mit eget", fortæller Thor om sin begrundelse for at søge om optagelse på Akademiet.

Både Sofie-Amalie og Thor oplever stor opbakning fra underviserne på NAG. "Lærerne på NAG er altid klar med lidt ekstra hjælp og villige til at give et skub i den rigtige retning", siger Thor. "Og stedet her er rigtig god til at fortælle om  mulighederne for faglig talentudvikling", supplerer Sofie-Amalie.

Du kan læse mere om Akademiet for Talentfulde Unge HER