NAG iværksættere med blik for fremtiden

Filippa og Sigrid tror fuldt og fast på deres app-ide

Sammen med 17 andre elever fra NAG har Filippa og Sigrid gennemført Start-Up Academy arrangeret af Ung i Rudersdal. I løbet af ti mandage efter skoletid har de haft et væld af gæstetalere og workshop-guides, som har ført dem igennem iværksætterlivets muligheder og krinkelkroge med alt fra ide-udvikling, markedsundersøgelser, networking, finansiering og marketing.

Og så var der lige hovedpræmien for den bedste ide. Den snuppede Filippa og Sigrid med deres ide om en mobil-app, hvor man bl.a. kan dele ens planer om fremtiden med andre. På den måde er appen både en kalender/planner og en social platform. 

"De andre sociale medier, vi kender, drejer sig om noget, der er sket. Vores app drejer sig om noget, der vil ske," fortæller Sigrid og påpeger, at der derfor er tale om "radikal innovation", altså noget der virkelig bryder med det eksisterende.

Hovedpræmien er 12 måneder under vingerne af en erfaren iværksætter med eget brand. Filippa og Sigrid valgte Herle Jarlgaard Hansen, som selv blev årets iværksætter i Danmark med hendes Finders Keepers, en platform for designere.

"Det bliver virkelig spændende at kunne koble sig på hendes netværk med de muligheder, det kan kaste af sig," siger Filippa, som sammen med Sigrid virkelig tror på ideen med en app, hvor man kan planlægge og dele fremtiden med andre.