NAG årgang 17-20 er i huset

De nye 1.g'ere blev mødt med en "klappe-løber" af deres tutorer, da de mandag mødte ind til deres første skoledag på NAG. Og lige inden for blev de opdelt i 14 grundforløbshold, før rektor Niels Hjølund Pedersen bød dem velkommen i Agoraen.

"I har muligvis tænkt meget over, hvilken t-shirt I skulle have på og hvordan håret skulle sidde," sagde rektor til de nye elever. "Det er helt naturligt en første skoledag. Men nu bliver I en del af NAG, og her er højt til loftet. I vil derfor sikkert hurtig finde ud af, at der også er mange andre ting, som tæller. Nysgerrighed, engagement og fællesskab."

Herefter tog tutorkorpset over med velkomst, Brain Breakers og NAG-sangen, inden de ca. 400 nye 1.g'ere gik ud i deres midlertidige klasser for at møde hinanden, tutorerne og de første lærere. De midlertidige grundforløbshold har betegnelserne GF1 - GF14 og er helt tilfældigt sammensat. GF-holdene består frem til valget af studieretning, som begynder mandag d. 6. november.

I den første uge vil der være en række særlige intro-arrangementer, herunder frokost på Skodsborg Strand onsdag fra 12-16 og Intro-fest på skolen fredag aften kl. 20.30 - 01.00.