Med 2.u på La Santa

2.u elever på La Santa

Af Marie Kokfelt og Frederikke Skjoldborg Løbger 2.u

Klokken var hverken mere eller mindre end 04:45, da 2.u fra NAG fredag d. 10. marts 2017 stod klar i CPH Lufthavn og havde en yderst spændende og ikke mindst hård uge i vente.

Forventningerne var i top – og ligeså var humøret. Vi var jo på vej til La Santa! Turen mod varmen gik hurtigt, for glæden ved tanken om en uge med klassen i spændende omgivelser prægede humøret – på trods af den lange flyvetur.

Vi ankom til La Santa, hvor solen stod højt på himlen, og efter indlogeringen var vi klar til at gi' os i kast med alle udfordringer og aktiviteter der stod på programmet i løbet af ugen. Vi er jo idrætsklassen, så det kunne lidt sammenlignes med at have idrætsmoduler hele dagen, og det var der bestemt ingen, der havde noget imod, og i og med at klassen var sammen om det, blev de ømme muskler og de trætte hoveder ikke taget så tungt. Er det ikke rigtigt, Marie?

Jo, Frederikke! Helt sikkert! Programmet lå klar hver dag, med fælles klassemorgenmad 07:30 efterfulgt af energisk morgengymnastik kl 08.00 med en masse andre sportsglade mennesker fra resortet. Næsten hver morgen løb vi 3 km med udsigt til morgensol og flot landskab, som var en “lille” opvarmning til den svømning, der ofte lå om formiddagen. Senere hen ad dagen efterfulgte typisk en cykeltur, som kunne have en længde på alt fra 15-30 km. Det var dog ikke kun basis-sportsgrenene, vi dyrkede.

 

Ud over La Santas aktiviteter, som var mange, spillede vi en masse tennis og squash, og vandsporten blev selvfølgelig også prøvet af. Men hvad lavede vi så i fritiden? Fritiden gav os mulighed for at prøve nogle af La Santas egne aktiviteter af. Klassen nød selvfølgelig også at kunne tilbringe tid sammen, og der var rig mulighed for at få styrket venskaberne på kryds og tværs. Mange af eftermiddagene blev brugt ved poolen, på tennisbanerne og rundt omkring på resortet.

Når alt kommer til alt, havde vi en fantastisk tur, som både styrkede klassefællesskabet og gav en stor oplevelse med fagligt udbytte. Fredag d. 17. marts tog vi tilbage til Danmark, hvor søvnbehovet var stort og vi alle var en oplevelse rigere ;-) Se video: