Forfatterskolen banker på

Billede i galleri. Klik for at åbne

På forfatterskolen vil vi sammen skabe plads til at prøve kræfter med det at skrive. Forfatterskolen er for alle, der er nysgerrige på skønlitteratur og som har lyst til at skrive - ligegyldigt om du aldrig har skrevet før, gerne vil skrive endnu mere eller måske har stor erfaring med at skrive.

På holdet vil vi læse hinandens tekster og sammen undersøge, hvordan de kan udvikle sig. Vi kommer også til at læse forskelligartede tekster af etablerede forfattere, både danske og udenlandske. Derudover vil vi også lave en række skriveøvelser for at prøve forskellige skrivemetoder af og åbne op for nye muligheder i jeres egne tekster.

Vi mødes første gang torsdag den 1. oktober 2020 kl. 15.40 i lokale 1.01. Husk computer eller papir og blyant. Forfatterskolen forløber over 2 måneder hver torsdag (minus efterårsferien) kl. 15.40-17.00. Man må gerne være med, selvom man ikke kan komme alle gange. Derudover vil vi invitere jer på udflugter til Forfatterskolen i København og til et oplæsningsarrangement i byen.

Tilmeld dig ved at skrive en besked i Lectio til Sune Berthelsen (SE) eller send en mail til se@g.nagym.dk