Fem fede miljø-dage på NAG

En helt speciel kalender for NAG i denne uge

Miljørådet på NAG har i ugen fra d. 19. til d. 23. november arrangeret Fem Fede Dage på NAG. Det er fem dage med bæredygtige initiativer for alle, som gerne skulle være medvirkende til at sætte fokus på det, vi går og gør til dagligt. Hver dag har et særligt område eller en særlig indsats for gøre NAG til et miljømæssigt bæredygtigt sted at være.

Mandag er der vegetar-dag i kantinen. Tirsdag begynder årets tøjindsamling. Onsdag spares der på lyset i Agoraen. Torsdag er der fokus på emballagen. Fredag er cykel-til-skole dag.

"Vi kan ikke redde verden på en uge," fortæller formand for Miljørådet på NAG, Sophie Peen fra 3.x med et smil. "Men vi kan med små muntre initiativer og indstik gøre opmærksom på, hvilke områder der på længere sigt kan gøre en forskel."

NAG-ugen er lavet i samarbejde med Ung Energi og er en del af en landsdækkende kampagne med deltagelse af gymnasier over hele landet. Dermed deltager NAG også i en konkurrence om 10.000 kroner. Men der er også mere på spil for NAG, fortæller Sophie.

"Vi har nu i to år fået tildelt det grønne flag for vores miljørigtige tiltag for at gøre hverdagen på NAG mere bæredygtig. Denne uge er en væsentlig indsats for at kunne hejse flaget igen fra næste skoleår. Så vi håber på stor opbakning."

Tjek Miljørådets FB-side HER og post billeder af bæredygtig adfærd på NAG til Instagram #femfededagepånag og vind billetter til NAG by Night d. 27. november.