1. skoldag på NAG begynder grønt

En grøn port af jublende NAG Tutorer tog imod de nye 1.g'ere på deres første skoledag. Inden for i Agoraen blev de tildelt en såkaldt GF-klasse, hvor "GF" står for GrundForløb, de tre første måneder i gymnasiet.

Rektor Niels Hjølund Pedersen bød de næsten 400 nye elever velkommende og gav en introduktion til NAG's tre kerneværdier: Højt til loftet, Lysten til at lære samt Fællesskab og ansvar. 

Så tog tutorerne for alvor over, først med NAG-sangen og så ud i GF-klasserne. Dagen blev brugt med navnelege og quizz-rundture på NAG. De første to timer havde 1.g'erne NAG for sig selv, men kl. 11 dukkede resten af eleverne op til almindelig undervisning. I frokostpausen dannede alle eleverne bogstaverne N A G på plænen til fotografering.

1.g'erne har særligt skema hele den første uge. Det er en uge med mange aktiviteter for de nye elever, og NAG forsøger at tage hånd om de første dage så godt som muligt. Om aftenen den 1. skoledag (onsdag) er der middag og underholdning på skolen sammen med tutorer og undervisere. På fredag er der intro-fest på skolen.

Så fra næste uge er GrundForløbet i gang, hvor 1.g'erne skal introduceres til de forskellige studieretninger, afvikle særlige forløb og til sidste vælge endelig studieretning, der begynder d. 5. november.