Diplom fra Science Talent Academy

Billede i galleri. Klik for at åbne

Maria Damholt og Julius Lauritsen fra 3.w har gennemført Science Talent Academy, et to-årigt biotek-forløb med 7 camps og en studietur til Island. ”Nu er det rart at få afsluttet Science Talent Academy, så vi kan fokusere på den kommende eksamen,” siger Maria.

Diplomoverrækkelsen markerede afslutningen på et langstrakt biotek forløb hos Science Talent. Forløbet har budt på camps med forsøg og eksperimenter samt foredrag fra eksterne forskere og interne undervisere. Flere camps er kombineret med besøg på virksomhed og forskningscentre.

”Vi har fået muligheden for at arbejde forsker orienteret. Hver camp har haft et tema med laboratorie arbejde, hvor vi har afprøvet teknikker med anvendelse af avanceret udstyr, som forskere arbejder med," fortæller Maria. Mødet med forskere har, foruden ny faglig viden, givet inspiration. ”Det er interessant at møde forskere og se hvad de arbejder med, og det viser os de mange muligheder som Biotek-studieretningen giver – man kan blive andet end læge,” supplerer Julius.

Forløbet har budt på mange forskellige oplevelser, bl.a. studietur til Island med hvalsafari. ”Det regnede vandret” forklarer Maria. ”Og trods fire timers sejlads, så vi desværre ingen hvaler”.

Endvidere har mødet med andre gymnasieelever fra hele landet været interessant og givet nye kontakter.

Som NAG-elev har man mlighed for at følge særlige talent-forløb. Læs mere om Science Talent Academy HER