NAGadeløb 2021 - Traditionen er tilbage

Billede i galleri. Klik for at åbne

For første gang siden nedlukningerne under Corona-pandamien var hele skolen samlet til en fælles begivenhed - NAGadeløb. Med rektor Niels Hjølund Pedersen i spidsen og med næsten 1.100 elever halsende efter gik det over stok og sten de 5 km rundt på skovstier og gader omkring NAG.

Begivenheden er både et samlingspunkt for alle skolens elever og ansatte og en fælles udfordring om at sætte sig et mål og gennemføre det sammen. Nogle træner særligt intensivt op til løbet, andre yder særlig moralsk støtte og motivation. Alle diskuterer bagefter løbets afvikling, dets strabaser, dets samvær og - ikke mindst - resultatet.

Rektor åbnede ballet med en håndfuld af særlige elev-udfordrere, og han havde personligt sat flødeboller til hele skolen på højkant. Løbet blev vundet af Mathias Kjær Buchgreitz fra 2.g i tiden 16:27. På 2. pladsen kom rektor 20 sekunder senere i tiden 16:47.

"Han slog mig fair and square i et super flot arrangeret løb. Stort tillykke til Mathias! Stor tak til arrangørerne - og stærkt løbet af alle deltagere. Det er så herligt at se gaderne i Nærum befolket af NAG'ere," sagde rektor til eleverne efter løbet.

Rektor har sat flødeboller på spil hvert år siden 2013. Kun én gang før - i 2018 - har en elev løbet hurtigere end rektor.

2. pladsen blandt eleverne blev Omar El Masouji fra 1.g og Valdemar Gomard fra 2.g i tiden 17:53 og med Mathias Ferreras Petersen 3.g på 3.pladsen med tiden 18:29. Blandt pigerne fik Asta Lunde 2.g vindertiden med 19:30. Katrine Skriver Frydenberg 2.g 2.pladsen med 20:33, og Alva Mathilda Kappers Holm 3.g og Isabella Victoria Haugaard 3.g 3.pladsen i tiden 21:38.

Blandt lærerne var Svend Wind-Larsen hurtigst med tiden 21:17 med Sebastian Strabo Svendsen på 2.pladsen med tiden 21:49, og 3. pladsen i tiden 21:51 til Claus Bentzen .

Løbet var arrangeret af idrætslærerne med Grand Dame Maj-Britt Nørgaard ved mikrofonen og med idrætslærer Lea Breinholt som hovedorganisator.