2.u på Lanzarote

Billede i galleri. Klik for at åbne

Af: Asmita Fritt-Rasmussen 2.u

2.u var på studietur på Club La Santa på Lanzarote. Solen og varmen kunne allerede mærkes fra landingsbanen og efter en kort bustur gennem Lanzarotes fremmedartede og spændende natur, nåede vi frem til Club La Santa. Club La Santa levede bestemt op til alles forventninger med hyggelige lejligheder, fantastiske sportsfaciliteter og et stort pool-område.

Dagene på La Santa bød på sport fra morgen til aften i mange forskellige og sjove varianter. Dagen startede kl. 8 med morgengymnastik og morgenløb, efterfulgt af en times crawl svømning. Derefter var der eget aktivitetsvalg, hvor tiden blev brugt på at prøve de forskellige aktiviteter Club La Santa udbød. Det var bl.a. zumba, body pump, hula hop og mange flere. Derudover tog mange en cykeltur rundt på øen for at nyde den fantastiske natur eller slappede af ved poolen og nød det gode vejr inden næste planlagte aktivitet. Efter frokost bød programmet enten på tennis, paddle tennis og beach volly eller padle board, kajak og wind surfing. Om aftenen var der enten planlagt sportsaktiviteter, hyggeaftener rundt omkring på resortet eller afslapning på værelserne.

En af dagene blev brugt på en bustur rundt på øen, hvor Lanzarote viste sig fra sin smukkeste side. Samtidigt med at øen er meget gold, pga. de mange vulkanudbrud gennem tiden, er øen også utrolig smuk med sine flotte vulkaner, sine store klipper, hvor bølgerne hamre ind med enorme kræfter, til sin fascinerende natur, hvor blomster gennem evolution har udviklet sig til at vokse på sten.

Dagen inden studieturen sluttede gennemførte hele klassen et minitriatlon bestående af 400 meters svømning, 15 km cykling og 4 km løb.

Dagen efter blev kufferterne pakket, de sidste billeder blev taget og de sidste minder blev gemt inden turen igen gik mod Danmark.

Fra 2.u skal lyde en kæmpe tak til vores lærere Anne Haugaard Petersen og Maj-Britt Nørgaad for en fantastisk studietur med mange uforglemmelige oplevelser.