Historie på NAG har det globale perspektiv i orden

Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne

NAG har en klokkeren faglig internationaliseringsstrategi, og skolens historielærere tog på eget initiativ konkret udfordringen op med en studietur til Beijing i 9 dage.
Det var intensive oplevelser med et tætpakket program, der bl.a. indeholdt besøg på: den kinesiske mur, Tiananmen Square med Nationalmuseet og Maos mausoleum, Den forbudte by, Sommerpaladset, OL-byen og flere Lama templer.
Desuden besøgte de 16 eventyrslystne historielærere NAG's udvekslingssgymnasium " Beijing National Day School" med overværelse af historieundervisning og samtaler med lærere og elever.
Endvidere gæstede faggruppen to universiteter " Tsinghua University" og "Beijing Foreign Studies University" som led i et program med faglige debatter med lærere og studenter.
NAG's historielærere er spækket med faglige spidskompetencer og afholdte gæsteforelæsninger om dansk historie, litteratur og religion, bl.a. om Georg Brandes og Kina af NAG historielærer Sune Berthelsen, der er formand for Georg Brandes Selskabet i Danmark og internationalt anerkendt for sin viden på området.