NAGademy åbner sæsonen

Billede i galleri. Klik for at åbne

NAGademy er Nærum Gymnasiums interne talentprogram for elever med særlig interesse og lyst til fordybelse. Kurser på NAGademy henvender til sig elever på alle årgange, som har talent og lyst til at prøve kræfter med noget ud over det sædvanlige i undervisningen.

NAGademy har netop færdiggjort programmet for den kommende tids kurser, og der er masser for de kræsne og særligt interesserede. Alle kurser foregår efter normal skoletid.

I slutningen af september begynder et kursus om det kommende amerikanske Præsidentvalg. Så er du interesseret i amerikansk politik og politisk kommunikation? Så kom med ind i det politiske maskinrum. 

Også i slutningen af september begynder Forfatterskolen. Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at skrive? På kurset laves der skriveøvelser for at udvikle og åbne egne tekster. 

I midten af november begynder et kursus om ikke mindre end hele det kendte univers og om potentielt liv derude.  Hvordan opdager man planeter udenfor vores solsystem, og hvordan kan man afgøre, om der kan eksistere liv på disse exoplaneter?

I midten af januar begynder et kursus om tysk virksomhedskultur. Det handler om handelsforbindelser og de store muligheder i landet syd for grænsen.

Du kan se hele NAGademy programmet i pdf-format HER