Studietur Island 2.u

Billede i galleri. Klik for at åbne

Elever fra 2.u med fast grund under fødderne

Billede i galleri. Klik for at åbne
Billede i galleri. Klik for at åbne

Fra 2.u

Det første vi oplevede på Island var den berømte blå Lagune. Den blå lagune viste sig at være et godt supplement til flyets hårde sæder. Efter den blå lagune gik turen til vandrehjemmet hvor vi skulle bo. På trods af latex lagnerne var vandrehjemmet fint. Nogle vil dog mene kvaliteten af maden kan diskuteres.

Hver dag bestod af aktiviteter, hvor vi blandt andet var ude og se vandfaldet Gullfoss, fantastiske gejsere og deres nationalpark. Derudover oplevede vi Island på hesteryg. Dog var ikke alle lige frygtesløse og én måtte altså blive ved hestefarmen. Efter den kolde tur på hestene fik vi æren af at smage en ægte islandsk fåresuppe.

På turen fik vi også æren af at opleve en hvalsafari. Alle var ved godt mod og glædede sig til at se de kæmpe dyr. Turen startede stille ud med godt humør og alle var klar med kikkerterne.

Vejret var fantastisk og alle ombordværende befandt sig på dækket. Kameraerne klar og ligeså var passagererne. Som turen skred frem blev vejret dårligere og dårligere og det samme gjaldt humøret. Dog fik ikke alle æren af at se det flotte hav samt de mange måger, da nogle havde mere travlt med at hænge ud over rælingen eller tjekke bådens toiletfaciliteter. Turen resulterede i tre og en halv times søsyge uden synet af en eneste hval.

Overordnet bød vores studietur på Island på gode aktiviteter og spændende oplevelser i selskab med dejlige mennesker.