NAG Talentudvikling

NAG har plads til dine muligheder.

Det betyder, at vi tilbyder dig mange muligheder for at finde og dyrke dit faglige talent. Det kan være, du har en forfatter i maven eller en skarp matematisk hjerne. Det kan være, at du har sans for forskning i sygdomme, vedvarende energi, nano-teknologi eller fattigdom i Afrika. Det kan være du lige ved, hvordan en mobil-app skal drejes eller et tekst skal oversættes.

NAG-elever fra alle årgange deltager konstant i diverse faglige eksterne talent-programmer og konkurrencer samt interne kurser, som netop giver plads til dit talent.

Du har mulighed for at blive en del af bl.a. Akademiet for Talentfulde Unge, Forskerspirer, Unge Forskere og et væld en faglige olympiader, hvor du møder andre unge og forskere fra hele Danmark og i den sidste ende måske i et internationalt fagligt miljø. NAGademy er NAG's egne ekstra-kurser for områder, hvor din særlige interesse og talent har mulighed for at udfolde sig.

Der meldes løbende ud om tilbud, info-møder og tilmeldinger. Så hold øje med Lectio, opslagstavler osv. Måske er det læreren i de enkelte fag, som informerer om mulighederne. Det kan komme forskellige steder fra. 

Se nyheder om NAG Talentudvikling til højre her på siden