Alle religionshold på kirkebesøg

Alle 3.g klasser var for nylig til gudstjeneste og diskussion i Sorgenfri Kirke. Sognepræst Søren Hermansen prædikede over lignelsen om hvedekornet der falder i jorden, men siden bærer mange fold. Han talte om god kunst, som den der rummer flere lag, som sne og kulde både kan være den konkrete i januar, men også den hjertets kulde, som kristendommen med dens kærlighedsforkyndelse og håb om skønhedsriget kan tage bort.
Undervejs gav Søren helt nødvendig vejledning i, hvordan man gør til en gudstjeneste - nutidens unge er ikke kirkevante. Nærums 3.g'ere fyldte kirken, men kunne ikke synge kirkerummet op. De var menighed for en dag og fik en praktisk og konkret indblik i kristendom i nutid.  

Efter gudstjenesten stillede eleverne Søren mange gode spørgsmål: om Sorgenfri Kirkes arkitektur og udsmykning, om Satan og Dødsriget og hvem der ifølge kristendommen frelses, om hans holdning til vielse af homoseksuelle, om kirkens status i Danmark og danskernes behov for den. Måske revitaliserede, forhåbentligt klogere på kristendom og kirke forlod Nærums glade 3.g'ere forlade Sorgenfri Kirke.

Meddelelser :

3.g info om alt fra sidste skoledag til dimissionen HER


NAG's kriterier for optagelse 2018 HER


Kommende elever 2018 på Facebook HER

Ferieplan 2018-2019 HER