NAG elever i Forsker-Finale

Simon og Lise klar til Finalen

Simon fra 3.y og Lise fra 3.w er klar til Finalen i Unge Forskere 2017. De to er meget forskellige, men de deler målrettetheden og begejstringen for arbejdet mod højdepunktet.

Finalen finder sted den kommende weekend 23-25. april i Forum på Frederiksberg med mange tusinde besøgende til stor Science Forum. Simon og Lise skal kæmpe med 48 andre finalister udvalgt blandt mange hundrede deltagere fra hele landet.

Lise deltager med matematik-delen fra sin SRP om Gödels ufuldstændighedssætning og har siddet alene og arbejdet med det. Simon har siden 1.g deltaget i NAG's Science College i Sorø og har brugt NAG-kontakter til DTU i sit finale-projekt om superledere. Som finalister har de begge deltaget i afsluttende Science Camps med top-professorer inden for deres områder.

"Det er rigtig spændende, at møde så mange forskellige videnskabelige emner," siger Lise om sine oplevelser med forløbet under Unge Forskere. Simon nikker og supplerer: "Og så laver man så mange sociale kontakter med andre studerende og fagfolk."

Se mere om Unge Forskere HER